Szamos Kölyök

 

 

A Szamos Kft. 2007-ben kezdte el saját tervezésű és fejlesztésű magyar márka bevezetését és értékesítését „Szamos Kölyök” néven. Széles választékot biztosítunk 17-től a 40-es méretig. Elsősorban a természetes anyagok használatával, és a magas minőségi követelmények teljesítésével igyekszünk a gyermekek számára egészséges lábbelit biztosítani.  A gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek.

2008-ban a klasszikus formatalpas cipő mellett egy olyan lábbeli gyártását is elindítottuk, amely jobban hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Ez az ún. supinált, vagy kifelé döntött (természetes labilitást okozva tornáztatja a talpizmokat) eljárással készült cipő. Jelenleg a Szamos Kft. gyermekcipő gyártásának jelentős részét képezik a supinált kialakítású termékek.

Supinált termékcsaládunk 2015-ben elnyerte a nívós Magyar Termék Nagydíjat, mely megtestesíti Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt. Büszkeséggel tölt el minket a díj elnyerése, hisz ez is egy visszaigazolás termékeink magas minőségi színvonaláról és törekvésünk sikerességéről, hogy egészséges lábbelit biztosítsunk a fejlődő gyereklábaknak.

A gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek. Széles termékpalettával rendelkezünk: papucs, szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 19-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 19-es mérettől 35-ös méretig gyártunk. A színvilág, díszítettség, kiegészítők tekintetében igazodunk a különböző korosztályok igényeihez. Számos modellt orrvédővel láttunk el, mely ellenállóbbá teszi a lábbelit a külső hatásokkal szemben.

 

 

D.D.Step

 

A D.D.Step egy kisebb üzleti vállalkozásként indult. Csapatunk az elmúlt évtizedek alatt folyamatosan fejlődött és az igazi "know-how" tudásra tett szert nem kis presztízst és elismerést nyerve ezzel. A néhány munkást foglalkoztató kis műhely napjainkra Magyarország egyik vezető gyerekcipő márkájává nőtte ki magát. Ha méretben nagyot nőttünk is, a kezdeti lelkesedés és elhivatottság változatlan formában tovább munkál bennünk.

MINŐSÉG

Egy átlagos ember naponta 18.000 lépést tesz meg és egy gyermek ennél csak többet. Hisszük, hogy a megtett lépésekért felelősek vagyunk, ugyanakkor büszkék is lehetünk minden egyes D.D.step lábbeliben megtett lépésre, hiszen a termékeink gondos kézi munka eredményeként  jönnek létre egy olyan környezetben, ahol nem használunk káros anyagokat és vegyületeket, mint például krómot (VI). Azzal, ahogy vigyázunk környezetünkre, óvjuk gyermekeink jövőjét, egészségét.

 

Richter cipő

 

A Richter egy népszerű európai márka, és a legjobb választás mind a lépegetni kezdő babák, mind a kisgyermekek, de a serdülők számára is.

A hármas jelszó : DIVAT-FUNKCIÓ-ÉLMÉNY komoly kötelezettséget ró a Richter csapatára.

Cipőinket úgy tervezzük, hogy egyszerre legyenek szépek és vonzóak, de a lábbelik lássák el a szükséges funkciókat is, feleljenek meg korunk magas igényeinek.

A Richter cipők alapanyagai kiválóak. A talpak hajlékonyak, a felsőrész magas minőségű bőrből készül, a bélésanyagok kiválóan szellőznek. A Sympatex membránnal készült Richter cipők 100%-osan vizhatlanok, amellett hogy kiválóan szellőznek.

 

FitMI   egy cipő-két bőség. A kivehető talpbetétek segítségével növelhető a cipők bősége.

 

 

iDO  ruházat

 

A iDO bébi és gyermekruházat Olaszország piacvezető márkáinak egyike, Európa szinte összes országában képviselteti magát. Az évszakonként megújuló kollekciók a közismert olasz stílusjegyeket viselik, és a kiváló olasz tervezők munkáját dicsérik.

Termékek:

bébitől a tinidivatig minden méretet magában foglal.

Az iDO bébi és gyermekruházat termékeke kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyermekek igényeit szem előtt tartva. Az anyagok megfelelnek a szigorú európai minőségi követelményeknek. A kollekciók mindig az aktuális olasz divat szerint készülnek sportostól az elegánsig: rugdalózó, overál, farmer, pulóver, jogging, kabát, kiegészítő

 

Lepi cipő

 

Lepi, apró lépések a növekedésben. A gyermekcipők a Piervincenzi család által létrehozott kézműves minőségből születnek. 40 évvel ezelőtt alapították a cipőgyárat Monte San Giusto-ban. A kiváló anyagok, az avantgárd dizájn egyesíti a gyermekek részére a megfelelő cipőt minden alkalomra . A legjobb anyagok, a gondos tervezés, a divat felé való elkötelezettség, a stílus együttese hozza létre a lehető legjobb cipőt a növekedésben lévő lábnak. A Lepi  világában a gyermekcipők a kézműves ismeretek megfelelő keveréke, amely a cipészek szakértői kezéből származnak, és ami ötvöződik a  leginnovatívabb technológia használatával.

Lepi gyerekcipő  anyukák és apukák segítségével született, akik tudják, hogy milyen fontos a jólét gyermeküknek Így a cipők készítésében a gyár nagy figyelmet fordított a kényelemre,a divatos kinézetre. Ennek megfelelően sokféle színben kaphatóak cipőink.  Egy speciális membrán biztosítja a gyermek lábának jólétét, illetve ennek a membránnak köszönhetően egyes cipőink kiválóan légáteresztő és vízálló képességgel bírnak. 

 

Ponte 20

A Ponte 20 technológiai fejlesztése észrevétlenné teszi a szupinált cipőt a „normál” cipőtől, mivel az 5mm szupinálást a talp belsejében helyezzük el. Ezzel a megoldással és az igazán divatos designnak köszönhetően a gyermek szívesen viseli lábbelijét, ezért lábtartása rövid időn belül eléri a természetes tartást. 

 A lábbeliket valódi, magas minőségű bőrből készítjük, mind a külső és mind a bélés oldalon. A lábbelik kérge megerősített. Ezeknél a cipőknél, speciális kiképzéssel a sarokrész belső éle 5 fokkal meg van emelve. 

Márkáink kategóriák szerint

Márkáink gyártók szerint