FIZETÉS ÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

 

A rosaryangel.hu webáruházunkban rendelt termékeket:

1.Express One futárszolgálattal küldjük el a Megrendelőink részére.

 

A kiszállításról Megrendelő e-mailben kap értesítést. Szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségének, értékének függvényében változhatnak. A szállítási idő utánvétes rendelés esetén általában 1-2 munkanap, előre utalás/ banki befizetés/bankkártyás fizetés esetén az összeg bankaszámlánkra való beérkezésétől számított 1-2 munkanap. A kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet.

 

A szállítási költség Magyarországon belül 2190 Ft csomagonként.

Utánvét esetén az utánvét díja 510 Ft.

Ingyenes a szállítási költség amennyiben az egyszeri vásárlás 16.990 Ft összeget meghaladó értékű.

 

Előre utalás bankszámlára, banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt termék az összeg bankaszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra.

Utánvétes szállítás esetén az Express One futárszolgálattal történő kiszállításkor a megrendelt termék árát és a szállítási díjat a vevő a futárnak fizeti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

2.  MPL futárszolgálattal küldjük el a Megrendelőink részére.

2/1. Házhozszállítással

A kiszállításról Megrendelő e-mailben kap értesítést. Szállítási díjak a megrendelt termékek mennyiségének, értékének függvényében változhatnak. A szállítási idő utánvétes rendelés esetén általában 1-2 munkanap, előre utalás/ banki befizetés/bankkártyás fizetés esetén az összeg bankaszámlánkra való beérkezésétől számított 1-2 munkanap. A kiszállítási idő a forgalom és a készlet függvényében megnövekedhet. Az MPL futárszolgálat csomagjait minden esetben a keddi és pénteki napokon adjuk fel. Így a csomag a keddi illetve pénteki napoktól számítva 1-2 munkanap alatt kerül kiszállításra.

A szállítási költség Magyarországon belül 1990 Ft csomagonként.

Utánvét esetén az utánvét díja 395 Ft.

2/2. MPL csomagautomatába

Díja csomagonként 990 Ft.  Utánvét esetén az utánvét díja 395 Ft.

2/3. MPL csomagpontra

Díja csomagonként 990 Ft. Utánvét esetén az utánvét díja 395 Ft.

Ingyenes a szállítási költség amennyiben az egyszeri vásárlás 16.990 Ft összeget meghaladó értékű.

Az MPL csomagküldő szolgálat esetében minden szállítási opciónál 495 Ft. adminisztrációs díjat számítunk fel .

MPL Házhozszállítás
Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel. A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Országos lefedettség. Kétszeri kézbesítési kísérlet MPL Üzleti csomag esetén, amelyet az alapdíj tartalmaz. Bővebb info: https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites
 
MPL Csomagautomata

A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre. 

Bővebb infó: https://www.posta.hu/csomagautomata

MPL Posta Pont
  • Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozható a csomag. Itt megnézhető, hogy Önnek melyik esik útba.
  • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné.
  • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
  • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.

A küldemények maximális tömege 20 kg.

Előre utalás bankszámlára, banki befizetés, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt termék az összeg bankaszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra.

Utánvétes szállítás esetén az MPL futárszolgálattal történő kiszállításkor a megrendelt termék árát és a szállítási díjat a vevő a futárnak fizeti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Személyes átvétel esetén a cím: 1107 Budapest, Monori utca 2-4. E2-1.

Fizetési módok:

Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. A termék a Express One futárszolgálattal kerül kiszállításra, a megrendelés végösszegét a futárnak készpénzben kell kifizetnie. Az utánvét szolgáltatásért 510 Ft. kerül felszámításra.

A termék az MPL futárszolgálattal kerül kiszállításra, a megrendelés végösszegét a futárnak készpénzben kell kifizetnie. Az utánvét szolgáltatásért 395 Ft. kerül felszámításra.

Előre utalás bankszámlára vagy banki befizetés: Megrendelő a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató Raiffeisen Banknál vezetett 12011069-01827551-00100000 számú bankszámlájára banki átutalás vagy banki befizetés útján. Mindkét esetben a megjegyzés rovatban a megrendelő nevét szükséges feltünteti. A Megrendelő a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás vagy befizetés jóváírását követően jogosult. Amennyiben előre utalás vagy banki befizetés esetén a rendeléstől számított 7 napon belül nem érkezik be az átutalt összeg, úgy Szolgáltató a rendelést törli.

Bankkártyával történő fizetés: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése az OTPmobil bankkártyás rendszerén keresztül történik. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról az OTPmobile nem kap értesítést a Szolgáltatótól, és a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató sem értesül, azokat nem tárolja. A kártyás fizetéshez a Megrendelő internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Megrendelő folyószámláján.

Fizetés és szállítás kategóriák szerint